تست امید میلر یک آزمون استاندارد برای سنجش میزان امید به زندگی در شما می باشد این تست به صورت رایگان با تفسیر کامل و و ارائه راهکار می باشد.
تست امید میلر MHS
تست امید میلر توسط دو محقق به نام میلر و پاورز ساخته شده است. نسخ های اولیه این تست شامل 40 سوال بود اما پس از بازنگری و تغیر توسط مولفان آن به 48 سوال افزایش یافت.
هدف این تست سنجش میزان امیدواری در افراد می باشد. در این آزمون هر عبارت بیانگر یک نشانه رفتاری مهم است که افراد پاسخ خود را از “بسیار مخالف” تا “بسیار موافق” ارائه می کنند. پس از انجام این تست می توان جایگاه خود را در طیف مشخصی از نا امیدی تا امیدواری تعیین نمود.
کاربردهای تست امید میلر MHS
تست امید میلر جهت سنجش میزان امیدواری مورد استفاده قرار می گیرد. از این تست می توان برای موارد زیر استفاده نمود:
- تعیین میزان امیدواری
- اقدام برای افزایش امیدواری
- مشاوره تحصیلی و برنامه ریزی درسی
- مشاوره شغلی و افزایش عملکرد
- مشاوره فردی جهت افزایش علاقه
- پژوهش ها و مطالعات علمی
امید چیست؟
امید به زندگی خواستن اتفاقاتی است که می تواند به نوع زندگی ما را بهتر نماید. داشتن امید نه تنها باعث می شود شرایط سخت و دشوار زندگی را بهتر تحمل کنیم بلکه کمک می کند تا بتوانیم با تلاش و کوشش زندگی بهتری را برای خود و اطرافیانمان رقم بزنیم. بنابراین امید به زندگی با ایجاد تصور مثبت از آینده مهمترین عامل برای پیشرفت می باشد.
خواه نا خواه امید بخشی از زندگی ماست. همه در زندگی به چیزی امیدواریم. در واقع امید بخش ذاتی انسان است و به طور ناخودآگاه به آن فکر می کند. امید به افراد کمک می کند تا چیزهایی که در آینده می خواهند را تعریف کرده و متناسب با آن زندگی کنند.
نکته مهم
بدون داشتن امید هر تست روانشناسی و هر اقدامی برای خودشناسی نمی تواند به ما کمک کند. چرا که مهمترین گام به سوی خودشناسی امید است. یعنی باید برای تغییر زندگی و گام برداشتن به سوی موفقیت اول از همه امیدوار باشیم.
چرا توجه به امید ضروری است؟
استرس و مشکلات در زندگی همه ما وجود دارد. همه ما امیدواریم که بتوانیم از شرایط سخت و دشوار عبور کنیم. بنابراین می توان گفت امید نیروی محرکه ما برای مبارزه و مقابله با استرس ها و نگرانی هاست.
علاوه بر این در شرایط عادی نیز امید می تواند کلید بهتر زندگی کردن باشد. داشتن امیدواری در لحظه باعث می شود که احساس خوشبختی کنیم. احساس خوشبختی هم باعث می شود تا سرزنده و شادی بیشتری داشته باشیم. در نهایت این احساس روابط و زندگی ما را خوشایندتر می کند.
به گفته انجمن روانشناسی آمریکا کودکانی که در فقر بزرگ شده اند ولی در آینده توانسته اند به موفقیت دست یابند، در یک چیز اشتراک داشته اند. بله امیدواری مهمترین ویژگی تمام افراد موفق است. روانشناسان بر این باورند که هرگونه برنامه ریزی، تلاش، انگیزه و عزم راسخ برای انجام کارها به امید وابسته است.
نا امیدی چیست؟
نا امیدی حسی نیرومند و قوی است که بار منفی داشته و باعث می شود تا دنیا را تاریک و غمگین تجربه کنیم. ناامیدی می تواند حس ما نسبت به خود، دیگران، شرایط زندگی و دنیا را تحت تاثیر قرار دهد. بنابراین نا امیدی تاثیر منفی بر رفتارمان گذاشته و باعث می شود نسبت به آینده خود بی تفاوت شویم.
نا امیدی ما را وادار می کند تا علاقه خود را نسبت به چیزهای مهم زندگی از دست بدهیم. کسی که ناامید شده است ممکن است دیگر برای چیزهایی که زمانی مهم بوده اند ارزش قائل نباشد. نا امیدی اغلب با احساس ناتوانی، درماندگی، رها شدن، اسارت، ستم و انزوا همراه است.
مطالعات زیادی نشان می دهد که ناامیدی باعث کاهش سلامت روانی، سلامت جسمی و سلامت اجتماعی می شود.
تاثیر امید بر سلامت روان
امید به عنوان علامت مهمی در بحث سلامت روان مطرح می شود. به گونه ای که نبود آن در بسیاری از اختلالات از جمله افسردگی، اضطراب، اختلال دو قطبی، اختلالات خوردن، استرس پس از سانحه، وابستگی به مواد و عقاید خودکشی وجود دارد. حتی احساس ناامیدی همراه با بیماری مانند افسردگی ممکن است فرد را به فکر خودکشی سوق دهد. از طرفی امید به زندگی باعث افزایش عملکرد فرد در زمینه های زیر می شود:
- عملکرد تحصیلی
- عملکرد شغلی
- عملکرد زناشویی